U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Gochujang-dip

5 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ’n Dip (600 g)
  • 2 el gochujang (Koreaanse chilipasta, o.a. toko en grotere supermarkten)
  • 1½ el rijstazijn
  • 1 el gembersiroop
  • 1 el sesamolie
  • 1 cm gemberwortel

Bereiding:

  • Meng de gochujang met de rijstazijn, de gembersiroop en de sesamolie. Voeg naar eigen smaak extra gembersiroop of rijstazijn toe.
  • Schil de gemberwortel en rasp fijn. Meng de geraspte gember door de dip en schep in een schaaltje.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
  • Gochujang is gefermenteerde Koreaanse chilipasta, helemaal de trend van nu. Gochujang is pittig, zoet en hartig tegelijk. Combineer met friszoete smaken voor een über-hippe dip.
  • Tip: Garneer met verse koriander.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 70 kcal
  • 4 g vet waarvan 1 g verzadigd
  • 8 g koolhydraten
  • 1 g eiwit
  • 0 g vezels
  • 0,8 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen