Gochujang-dip
5 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Meng de gochujang met de rijstazijn, de gembersiroop en de sesamolie. Voeg naar eigen smaak extra gembersiroop of rijstazijn toe.
- Schil de gemberwortel en rasp fijn. Meng de geraspte gember door de dip en schep in een schaaltje.
- Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.
- Gochujang is gefermenteerde Koreaanse chilipasta, helemaal de trend van nu. Gochujang is pittig, zoet en hartig tegelijk. Combineer met friszoete smaken voor een über-hippe dip.
- Tip: Garneer met verse koriander.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 70 kcal
- 4 g vet waarvan 1 g verzadigd
- 8 g koolhydraten
- 1 g eiwit
- 0 g vezels
- 0,8 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen